Skiftningar - en metaforisk beskrivning av nuet

Kära läsare.

93

Jag vill här återge natten och vad jag upplevde.
Fragmenten av bilden och bitarna har satts ihop till detta, efter att jag gått genom mina anteckningar.

Vanligtvis kan man se saker förändras över tid, andra gånger sker det mycket fort, mycket fort.
Saker vi ses som statiska, kan förflyttas av oss och bilda magnifika monument över vår storhet.

Statisk berggrund som plockas isär, förflyttas långa sträckor för att sedan bygga nya berg, med grottsystem och kammare. Det kan vara allt från våra nutida städer till de magnifika pyramiderna i Egypten och Centralamerika.
Stora statyer som hackas ut för att visa och återspegla vår storhet i en ledare vi valt att följa och hylla.

Minnesstenar som rests med inskriptioner om våra kära som rest vidare och historier som hos våra nordiska runstenar eller kungliga minnesstenar.
Allt för att på något vis, visa vår storhet och markera en punkt i tiden då inget annat var viktigare än att flytta och passa samman dessa tidigare bergfasta föremål.

Andra saker är dynamiska, vindarna, molnen och vattnet och dessa dynamiska krafter gör hela tiden vad de kan för att återföra och återställa det vi förflyttat. Det går långsamt, men vindarna, molnen och vattnet har inte bråttom. De är inte som vi utan verkar sakta, nästan omärkbart men säkert för att visa att vår storhet är ögonblicklig i historien och att då ingen av oss lever kvar, kommer ingen heller minnas varför dessa block av vår jord ens förflyttades.

Vindarna bryr sig inte, molnen bryr sig inte och vattnet strömmar, varhelst än det vill. Är något i vägen, så justeras det också med tiden oavsett material.

Sedan finns det saker som man aldrig hinner lägga märke till då de ändras, under natten kan hela skogsområden skövlas eller en staty ställas på plats. Ett tivoli kan resas upp och stora landmassor rasa under våra fötter.
Dessa saker är vad vi kallar överaskningar ibland.


Men sanningen är den jag tidigare skrivit : Berggrunden är inte statisk, den är dynamisk som allt annat och flyttar sig, skiftar sig och under den ligger det strömmar av högst destruktiva krafter. Men dessa destruktiva krafter är, om man bortser från människans betydelselöshet i stort - minst lika konstruktiva som skapelsen själv.
Det bara omformar landskapet, återanvänder material som tidigare utsatts för påfrestningar och dessa krafter kan sluka berg, smälta dem och bilda nya.
Under ytan, där vi alla vandrar ligger dessa krafter och väntar på en spricka för att frigöras och visa att "nu är det dags att försöka igen".

Ibland är ytan tunn, mycket tunn och spröd. Då de som då står där och hoppar och stampar för att synas och höras - kommer snart bli varse om att under ytan väntar krafterna med orden : "Stampa lite till, jag kommer, du har min uppmärksamhet".


Allt bara för att de vill ge sken av sin egen storhet, vilket bara reflekteras av deras egen dumhet.
Vilket de snabbt får lära sig då det gamla åter kommer till ytan.

93, 93/93

Palam L.V.X.
//C.G.


Cliffhanger

Det är ett ganska intressant ord egentligen - att man liksom är på vippen att tippa över kanten till ruinen för att falla i glömska.
Ibland balanserar man så precis på gränsen att hur man än gör, förflyttar sig tyngdpunkten så man faller.
Alternativt kanske man lyckas göra intryck på någon, men oftast så blir man bara ihågkommen för den där som körde för fort. ut för stupet och i grund och botten får skylla sig själv.

Nu är det så att jag suttit på mina händer för att inte skriva något speciellt en stund, men jag blir faktiskt besviken och förskräckt över hur folk beter sig mot andra ibland.

Jag vill informera om att det inte är tillåtet att bete sig hur som helst på internet.

Visst kan man luras att tro att man sitter dkyddad långt från den man angriper och kastar skit på, men det finns lagar som skyddar den angripne så till den grad att det känns för angriparen.
Det enda som de fega asen uppnår är en form av terrorvälde över de som de angriper - skyddade? Ja visst mot omedelbar smärta och händelser som kan gå under andra lagtexter.

Visst råder det yttrandefrihet och åsiktsfrihet i landet vi bor i. Det är en fin rättighet vi har.
Men att smutskasta någon ÄR förtal och ärekränkning i alla lägen, och likaväl ett lagbrott enligt Svea rikes lag.

Läs själva.

5 kap. Om ärekränkning

Förtal 
Grovt förtal 
Förolämpning 
Åtal

 
1 § Den som utpekar någon såsom brottslig eller klandervärd i sitt levnadssätt eller eljest lämnar uppgift som är ägnad att utsätta denne för andras missaktning, dömes för förtal till böter.

Var han skyldig att uttala sig eller var det eljest med hänsyn till omständigheterna försvarligt att lämna uppgift i saken, och visar han att uppgiften var sann eller att han hade skälig grund för den, skall ej dömas till ansvar.



2 § Är brott som i 1 § sägs att anse som grovt, skall för grovt förtal dömas till böter eller fängelse i högst två år.

Vid bedömande huruvida brottet är grovt skall särskilt beaktas, om uppgiften genom sitt innehåll eller den omfattning i vilken den blivit spridd eller eljest var ägnad att medföra allvarlig skada.



3 § Den som smädar annan genom kränkande tillmäle eller beskyllning eller genom annat skymfligt beteende mot honom, dömes, om gärningen ej är belagd med straff enligt 1 eller 2 §, för förolämpning till böter.

Är brottet grovt, dömes till böter eller fängelse i högst sex månader.


4 § Förtal av avliden skall medföra ansvar enligt 1 eller 2 §, om gärningen är sårande för de efterlevande eller den eljest, med beaktande av den tid som förflutit sedan den avlidne var i livet samt omständigheterna i övrigt, kan anses kränka den frid, som bör tillkomma den avlidne.

5 § Brott som avses i 1--3 §§ får inte åtalas av annan än målsägande. Om målsäganden anger brottet till åtal och åtal av särskilda skäl anses påkallat ur allmän synpunkt, får dock åklagare åtala för

1. förtal och grovt förtal,

2. förolämpning mot någon i eller för hans eller hennes myndighetsutövning,

3. förolämpning mot någon med anspelning på hans eller hennes ras, hudfärg, nationella eller etniska ursprung eller trosbekännelse, eller

4. förolämpning mot någon med anspelning på hans eller hennes  homosexuell läggning.

Har förtal riktats mot avliden, får åtal väckas av den avlidnes efterlevande make, bröstarvinge, fader, moder eller syskon samt, om åtal av särskilda skäl anses påkallat ur allmän synpunkt, av åklagare.

Innebär brott som avses i 1--3 §§, att någon genom att förgripa sig på en främmande makts statsöverhuvud som vistas i Sverige eller på en främmande makts representant i Sverige har kränkt den främmande makten, får brottet åtalas av åklagare utan hinder av vad som föreskrivs i första stycket. Åtal får dock inte ske utan förordnande av regeringen eller den regeringen har bemyndigat därtill. Lag (1998:393).

Således om en form av förtal och ärekränkning sker över internet skall brottet alltid anses som grovt, då spridningen är global. När det så kommer till arten av förtal det handlar om i detta fallet jag syftar till - är det givet att det är menat att orsaka stor skada och men för personen i fråga, både privat och i yrkeslivet.

Inte ens om det hade varit sant och personen dömts för dessa lögner hade det varit tillåtet att skriva så om någon.
Man får enbart säga sådana saker om någon om man är pliktad att göra så under vittnesförhör eller under pågående rättegång OM det visar sig att det som sägs är sant. Annars döms man likt förbaskat för förtal - kanske till och med mened, vilket är ett ganska allvarligt brott med.

Inte ens om personen i fråga var under utredning hade det varit tillåtet, och om rättegång pågick hade det varit övergrepp i rättssak.

Hade detta nu varit sant och om det funnits en substans av verklighet i de påståenden som denna Cliffhanger - verkar det osannolikt att personen i fråga hade skött dessa samtal via kommentarer i nogon tredje persons blogg.
Ett solklart fall av smädelse, förtal och ärekränkning med andra ord.

Så en liten information till alla som har sådana här saker för sig, det är INTE ett hot, bara information.
Sluta upp med dessa förbaskade påhopp så slipper ni den förestående smärta som annars ligger för er både rent fysiskt och rent sett i livet.

Förr eller senare dras snaran åt och då blir det en annan form av Cliff-hanger.

(Kan komma att länka till vad som åsyftas om jag får klartecken om det fast att ge dem extra uppmärksamhet är ett tveeggat svärd, det med)

Palam L.V.X.
//C.G.


Vernal Equinox - Vårdagjämningen.

Dagen började tidigt vid sextiden och den började med storm.
Tanken var att hinna ner i tvättstugan till sju -den ligger i källaren i samma hus och trappuppgång.

Det gick inte, utan tvätten får skjutas upp till imorgon istället, eftersom en ninja på 2 år har fått för sig att hela tiden besegra ninjan på 4 år. Vilket resulterar i slagsmål inne och slagsmål ute. Hunden vankar lite av och an men nu har han satt sig hos mig och suckar lite.
Just denna hunden är lika förtjust i våld som vad jag är och tycker mest det blir irriterande och störande med uppstudsigheter.

Men när jag delade upp pojkarna lite ute och hade den minsta marodören i barnvagnen och den större fick hålla i kopplet gick det bra. Vovve var snäl och gick fint då en liten höll i kopplet.
Nu bråkar de ju inte på allvar, speciellt mycket av tiden, men barns lek övergår ju lätt i allvar så man får hålla koll. Vi har faktiskt haft en morgon med mycket skratt och lek, men det är bara det med tvättstugan som är lite störande.

Men som rubriken antyder är det en högtid idag, en dag av festligheter och nu som våren egentligen börjar.
Denna dagen medför en del förändringar för en del personer och även för mig. 12:44 idag bryter solskivans centrum himmelsekvatorn. Då sitter vi säkert här och äter lunch, men på något vis skall jag tänka på händelsen och vad som kommer.
Jag har en del åtaganden att ta tag i ikväll, men återkommer ändå, lite senare.

Dagen har ändock börjat mycket bra.

Palam L.V.X.
//C.G.

Tjo

Tjohojt på er alla glada och alla andra.

Vovve har stabiliserat sig bra och jag kan nog sluta skriva exklusivt om honom nu.
Äter ordentligt och leker bra med mig och barnen.

Men först en liten bild på oss två på golvet.
Mysmumriken.


Vidare så är det nu så att mitt ID-kort har kommit och blivit uthämtat och som min ex-fru sade: "Du behöver ju inte ens skämmas för att visa upp det ", syftandes till bilden.
Den bilden blev bra till trots för total mobbing av henne och ljuva syster Mir.
För de som följt det jag skrivit så är detta ganska stort, eftersom jag aldrig tidigare haft något och till och med polisdamen som lämnade ut det var imponerad att jag klarat mig så länge utan.

Men nu är det slut med det, nu är jag registrerad överallt, nu är jag microchippad och övervakad även jag.
Dock är det så att det kommer att visa sig viktigt att jag har det av många orsaker.

Nu skall jag ju ändå bli en mer "officiell" person och då är det en boja värd att bära.

Jag har sorg i hjärtat att mina barn åker hem på söndag, men nu är ju blanen att nästa besök kommer bli permanent så på så vis är det skönt att veta att de åker för att ta med sig sina liv tillbaka till mig.
Jag skall ta en lång promenad på söndag med till ett par jag saknar mycket i skrivande stund. Socialisera lite och bara vara, se om jag kan hjälpa till med något och bara älska och älskas.

Om en dryg vecka får jag återse min kvinna igen, vilket kommer att firas med **** och **** (ja, pompa och ståt - tänk inte så fula tankar om mig då...)
Nu är hennes dator dessutom trasig så jag blir knäpp snart. Som tur är kostar ju inte samtalen något nu för tiden, så man överlever ju bra.
Jag brukar tänka tillbaka till en tid då man inte vare sig såg eller hörde något av sina kära på länge - ibland inget alls på flera månader. Man överlevde ju det med och nog fasen skall vi kunna klara det även nu för tiden om det behövs.

Det finns många jag saknar, fler jag längtar efter och många jag älskar. Några har jag inte ens träffat på ett par år.
I en tid.. kommer vi nog stå sida vid sida allihop. Vi lär få vänta, kära vänner, en stund till. Men det är några av er jag verkligen vill presentera för varandra innan vi vilar.

Palam L.V.X.
//C.G.

Blev inte så mycket igår.

Nu måndag  - Fjärde dagen

Orkade inte skriva så mycket igår och nätet krånglade.
Men nu, fjärde dagen verkar han ha börjat bo in sig ordentligt och istället för att bara nosa på maten och peta i den har han faktiskt ätit någorlunda bra idag.
Det är nog så ett gott tecken det med.

Barnen leker bra med honom och han är mycket intresserad av att leka med någon likvärdig kompis snart.
Men han skall få lugna in sig lite mer först.

Har som vanligt haft mer eller mindre en heldag ute, med bara inne för lunch och vila.
Dessutom har mina glasögon kommit, så nu ser jag bra även på kvällarna då jag inte är bekväm med linserna.

Morsning
Palam L.V.X.
//C.G.

Vissa går bra att ha lösa, andra inte.

Tredje dagens förmiddag och vi var ute.
Vissa släpper ju lös sina hundar lite hur som helst och andra håller dem kopplade tills det passar att släppa.
Jag tror ju på att koppel är bra som trygghet för hunden, ägaren, andra hundar och trafikskadeförsäkringar.

Men ibland blir det bara för sött och då måste man ju filma det.
Denne lille parvel på två år, alldeles lös medan vi var på promenaden.



Det var förmiddagen det. snart skall eftermiddagsturen ha sin gång innan utfodring av barn, hundar och vuxna skall ske.
Skriver mer sedan.

//C.G.

Sonens bild

Min son tog en bild som han ville vi skulle skicka till alla.
Så jag sade att det fanns ett bättre sätt , så vi gör så här istället.
Han ville vara hemlig för de som inte kan hans namn, sade han..

Här kommer bilden



//Från oss

Eftermiddagen - Dag nummer två

Vi gick ut och drog en repa runt om i området här på strax över en timma.
Det var ju nu jag skulle ha tagit med mig kameran...

Barnen gick lite bakom och Vilde höll sin storebror i handen så fint och gick till det passade att leka lite.. sedan fortsate vi.. höll väl på så till vi kom till et skoterspår dår hunden grävde ner sig som en mullvad och barnen fick en bra idé...
Eller iallafall samma idé så snömarken där borta ser nu ut som om det gått sorkar i den.

Men vi gick hem och folk hälsade på barnen och hunden, mig strundade de i eftersom det fanns barn som hoppsade och mojsade runt och var glada.
Allt var bra till vi kom hem och den äldre fick tokspel: "Tack så jättemycket för att du inte köpte gröt till oss" skrek han och ett dämpat "pucko" kom det med sedan tjurade han tills maten blev klar och jag skulle minsann i fängelse jag, för gröt var det lag på att man skulle köpa.

Vilken tur att mamman kommer med gröt då, till förbarmande över sina svältande barn som får nöja sig med mat, hemska tanke, utan gröt en hel lördag... Eller ja.. till saken hör ju att de delade ett kilo till frukost (som vanligt) men hela dagen utan likaväl.

Sedan så somnade de fint iallafall. Till för en liten stund sedan då följande hände...

Yngsta grabben vaknar till och roparjag går dit och han mumlar nappen

jag letar och letar och han blir mer och mer arg så till slut ryter han till NAPP ...
och håller fram handenJa, sa jag, men stoppa den i käften då och väck inte storebror..
då började han gapskratta så jag skrattade och så klart vaknade även storebror.
Men de somnade om igen

Så nu är väl dagen i det närmaste slut. Men jag känner en viss hunger... lasagne är gott.

Palam L.V.X.
//C.G.


Förmiddag - Dag nummer två.

VI gick ut först vid 7:45 och var ute en kort sväng innan det var dags för mellanmål vid nio bestående av gröt. Sedan gick vi direkt ut igen vid kvart över, tjugo över nio för att köra slut lite på hunden och leka en aning i snöfallet.

Vi var ute och klättrade i snöhögar, grävde gropar och kröp omkring i snön..
Tog lite bilder och härjade.
På vägen hem var den stora grabben ganska trött, eller mycket mycket trött och hunden var glad.

Svansen har nu börjat peka mer uppåt och han fokuserar bättre p åatt gå rakt fram. Detta kommer nog gå bra det, verkar det som.
Nu sover både hund och minsting middag, medan storkillen kollar film.
Skriver mer i eftermiddag, men först en bild.


Okej, då.. en till...


Ha det gott till senare //C.G.

Dag nummer ett

Så ja.

Jag kommer att skriva lite grann mer nu en stund och jag har en del saker att skriva om som kan vara intressant för mig att följa iallafall.

Jag tog hit en hund idag, efter moget övervägande och samråd med tidigare ägare och hyresvärd.

Jag gillar ju att vara ute en hel del och jag tycker om sällskap, så jag tog en omplacering på en hund som inte riktigt kunde och ville hålla tempot med de andra hundarna längre. Han gillar ju att dra, det märks ju, men inte länge åt gången och han har därför blivit lite överviktig med något kilo.

Det skall vi nog råda bot mot och se hur det ter sig sedan.

Nu skall jag beskriva första dagen i korta drag och vad som hände då.
Han kom hit vid halv-tolvtiden på dagen och vi pratade lite, jag och den ene av de tidigare ägarna och bytte papper och uppgifter och liknande som inte blivit gjort över telefon och mail. Jag fick alla vaccinationspapper och passet.
Sedan när han fått nosa in sig lite här så gick vi ut lite i grannskapet och sedan ner på stan för att hämta de andra i flocken.
Det märktes helt klart att han inte riktigt har landat ännu, men samtidigt så skötte han sig bra - trots stressen mad alla nya dofter och vimsiga människor runt om. Nere vid storsjö-stranden lugnade han ner sig och hälsade på en del andra hundar och folk och vi satte oss och väntade på mina två pojkar.
Det första mötet där gick bra och hunden klappades och alla var glada - stressen började nu släppa en del och vi begav oss hemåt. Då fick han dessutom hjälpa till lite med att dra vagnen en aning - bara för sakens skull. Då var han helt fokuserad men gillade inte helt att komma fram till korsningar om man inte talade om för honom hr han skulle svänga. Man fick alltså vara med en hel del i detta.

Han hade helt funnit sig i situationen som nu råder när vi kom hem och han lugnade ner sig, åt lite, drack vatten och lät barnen gosa lite innan han lade sig till rätta och ville vara ifred en stund. Mina barn är bra med hundar, både de hundar de känner och de hundar de möter på stan och tar kontakt med den som håller i kopplet och liknande. Mycket bra barn.

Jag måste säga att första dagen har gått mycket bra och över förväntan.
Skall ta lite bilder imorgon och visa.

Min nya inneboende.  Han ser ju ut att ha gott humör på bilden iaf. trots att han nyss kom hit.    Otroligt snäll mot vuxna, barn och andra hundar har jag sett så långt - ignorerar det mesta och gosar gärna... Men inte ute om det rör sig för mycket.


Ha det gott och mys fint alla ni.

Palam L.V.X.
//C.G.

Lördag på stan

Den överenergiske lille killen på fyra vintrar hade en ganska intressant förmiddag.
Det var nära att vi helt ställde in lördagen och helgen helt för att göra ett försök med en helg senare i veckan.

Men det är inte den jag skall prata om, utan det faktum att han gick med oss ner på stan för att hänga med på marknaden HELA långa vägen.
De fick ju då de sedvanliga marknadssakerna såsom ballonger fulla med pipröstgas.
Sedan gick vi och käkade lite innan det var dags att åka hem för att roa ned sig innan kvällsbestyr och läggdags.

Tog några bilder :

Ett sagoslott vid en sago-ö i en sagosjö med ett stackars fruset storsjöodjur.
Barnens mamma och en haj. Gissa vem som är vilken.

Under siege...
Belägring av västra tornetOckupationsmakten ser ut över viken. Segern var given redan från början då han företog sig att belägra stadens fort.












Norsken tog till flykten med alla medel som fanns. I detta fall stod de på kö för att kunna fara hem över fjällen mot Trøndelag efter att Lill-Kungen gjort sitt segertog genom snöborgen.
Ockupanten ser ut över sjöriket som nyss erövrats av honom.
Trupperna? Ja, se de veka oduglingarna stupade redan i Sundsvall, så han stod helt ensam mot norsken i återtagandet av denna historiska plats.
Fly ni bara

Sedan var det ju såklart  tryggt att skicka bud efter lillebror så de kunde leva lyckliga i alla sina återstående dagar eller
 iallafall många dagar.
Slut på sagan


Palam L.V.X.
//C.G.

Lördagesbestyr.

Efter vakna-leka-frukost-leka-fika-lunch verkar det som om man skall våga sig ut bland folket i staden för att springa omkring bland marknadsstånd och virrisar, med två virrpanniga små barn.
Sedan skall jag kanske till andra sidan stan och hämta en del saker som jag har på ett ställe.

Här trivs jag gott och jag har det fint, men det fattas en stor del av allt, för att det skall vara fullkomligt. Jag vill dela allt det jag uppskattar med min kvinna i söder. Saknaden är svår, längtan är ljuv och söt - men tårarna är lika salta som alltid.
Nej, nu skall jag ladda batterierna till kameran så jag kan fota lite kanske, så ni får se hur det ser ut.
Mina egna interna med, för den delen - med kaffe.

Skriver mer ikväll.

Palam L.V.X.
//C.G.

Jag utlovade ju bilden igår...

... och har nu fått klartecken om att den får visas.
Men i övrigt går denna dag som fredagar mest. i sakta mak - fram mot kvällen.
Igår hade jag dessutom trevligt besök någon timma som drack lite té med oss och pratade om ditten och datten. Min son var glad som fick vara lite vuxen och han skötte sig så exemplariskt att det blev den största stjärnan på pappret att sätta i boken.
Jag talade om för honom att han skulle spara den boken till den dagen han själv blev pappa - om hans barn eller någon granne skulle säga "Du var inte så snäll själv heller som barn"... Då kunde han visa den boken och säga, "Johooo, se själva vad snäll och duktig jag var."

Vårdagjämningen kommer så sakta närmare, men allt för fort. Mer att göra och mer att se.
Hade möte om det nu inatt som var.

Care all...

Palam L.V.X.
//C.G.



 


(Pappa Jättestolt)

Min jättebraiga superson

Hehe
Idag ritade min pojke en fantastisk bild som jag bara MÅSTE ställa ut.

Men jag skall givetvis fråga honom innan, så den visas nog inte innan imorgon offentligt.
Det är en man med en glad mun som sitter i lotus-ställning ("Han sitter ner så med benen ihop").

Han signerade den till och med.
Jättestolt pappa..
BRA GJORT Killen.

//C.G.

Världen är vacker? Världen är en illusion!

Man bygger upp så mycket av förväntningar och förhoppningar runt det som ibland kallas framtiden.
Man använder en del material från det förflutna, som ett menlöst försök att återanvända saker som redan förbrukats, och förverkats - som omvandlats till annat.

Löften
Drömmar
Tankar
Idéer
Ord
Händelser

Världen är inte statisk och konkreta bergfasta saker är inte eviga de heller.

Jordskorpan ändras, landmasor förflyttar sig Universum i sig självt är föränderligt och inte ens stjärnbilderna är sig lika längre.
Under marken - ytan - rör sig saker än snabbare och våldsammare och ett och annat utbrott förmörkar tillvaron och himlen då och då.
Vissa saker leder till permanenta förändringar - om man ser saker man aldrig trodde man skulle se - hör saker man aldrig skulle höra och är med om saker man trodde man skulle slippa.
Likt förbaskat står man där med sand rinnande mellan fingrarna för att försöka rädda det där sandslottet man så stolt byggt upp, från den förkastningen som sakta men säkert bildas under det.
För att bara stå med några få korn kvar i blåsten, med händerna knutna mot vinden som tornar sig.
Med svidande tårar i ögonen och ett sprängande tryck i öronen står man, mitt i stormen och tvekar.

Men blundar man hårt, släpper allt i händerna och slappnar av, håller för sina öron, låter sig tas med vinden och falla i glömska - kan man kanske iallafall själv, minnas och glädjas av den bilden och tanken man har. Det är nog så de normala lever kan jag tro.

De man inte minns har fallit i glömska...
De som far med vinden märks inte mer än blåsten...
De som håller för sina öron hör inte ropen...
De som slappnar av saknar spänningen som gör att man registrerar dem.
De som inte håller i något har inget att förlora...
De som blundar ser inte var de varit, är eller var de skall...


Ändå är det oftast de det beror på att det blir som det blir, när vrakspillrorna av liv och drömmar,  yr omkring och raserar det andra bygger.
Jag leker lite med tanken att bara sluta bry mig - eftersom världen ändå inte är vackrare än den bild jag har av den.
Det verkar som om det är vad som behövs - för att vara en fullvärdig människa.

Allt annat är nog ändå meningslöst i längden om man ensam är den som bygger, ett sandslott i en öken mitt under en storm... så puckat.

Det var nog allt jag hade att säga. Men å andra sidan, glöm det gärna.

**Signing off**

Lägger ner mycket av min kommunikation online en stund.

Kommer väl vara på telefonen om någon vill något, jag ringer ju alltid upp om någon vill det.
Men i övrigt kommer jag bara vara online korta tider om dagarna.

Pojkarna på besök, så då kommer vi nog vara ute en del umgås desto mer och mysa. Kvällarna kommer att gå till att slappa efter dagarna..

Vissa hittar mig på betapet med.

tjo... sköt om er.

//C.G:

RSS 2.0