Strumpor och Westerberg

Hej folkens...

Idag skall jag köpa strumpor. Ja inte enbart det men jag skall köpa iallafall...
Jag ser nu att jag bara har tre par kvar :-/

En kul sak är ju att varje gång man tvättar verkar det fattas en högerstrumpa, det är ju aldrig ett helt par som försvinner.
Eller jo, i somras försvann fem par SAMTIDIGT. Jag hade köpt nya på H&M och åkte hem, så hängde jag av mig allt och skulle dra på mig nya... BORTA... har fortfarande inte kommit tillbaka.

Men nu inte sagt att jag inte köpt strumpor sedan i somras, utan de jag köpt sedan dess har också styckvis försvunnit och som vi alla 70-talister minns en farbror med kärlek för strumpor... Jag gissar på att även detta trauma för oss är hans fel.

Men för all del Staffan. Jag är inte den som är den. Hädanefter skall jag faktiskt lägga i en extra strumpa, bara för Lillstrumpas skull och syster Ysters. Det kommer vara en vänsterstrumpa, vilket borde passa den revolutionära styrka som borde samlas någonstans i pannkakans domäner, den kommer vara märkt med ett "S"... Inte för Strumpa, för det tror jag du ser, men för Staffan. Varsågod och hälsa de andra att jag saknar dem.

Alternativt.. KÖP EGNA ! ! !

//C.G.

Kommentarer
Postat av: Johanna

:D Härligt inlägg!



Ja visst är det märkligt att strumporna bara försvinner sådär i tvätten. Det är helt sanslöst!

2009-01-26 @ 16:13:46
URL: http://candoris.blogg.se/
Postat av: kiki

Hehe dom sände faktiskt lillstrumpan och systeryster när jag var liten oxå :) och jag är 80-talist!

2009-01-26 @ 23:44:49
URL: http://varulven.blogg.se/
Postat av: Theresia L. Marissa

Jag har stenhård koll på mina strumpor!! När jag tar av mig lägger jag dem i tvättkorgen för att sedan hamna i tvättmaskinen. Inte en enda försvinner. Jag måste ha en snäll tvättmaskin som inte äter upp dem. När jag har tvättat hänger jag upp alla strumpor på tork i par så att det bara är att ta ner och vika ihop och lägga i strumplådan. Prydligt, ordning och reda.



Mvh: Theresia

2009-01-29 @ 19:37:51
URL: http://theresia-marissa.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0